musik och gummistövlar – dagens städtips

130323

Lyssnar på Fred av Petra Marklund, lyssnar på Save the world av Swedish House Mafia, lyssnar på Turn Up the Radio av Madonna – och ägnar lördagen åt att städa, städa och städa. Insåg för flera dagar sedan att hemmet började korka igen av oreda och känslan av kaos lite här och var i hörnen. Städning har ju liksom inte varit första prioritet de här dagarna, men någon gång förr eller senare måste man ju städa. Och ett nystädat hem är ju så mycket trivsammare.

Mitt städtips när det gäller badrum är att dra på sig gummistövlarna – då kan man ta duschslangen och spruta vatten omkring sig, skrubba och feja hejvilt utan att behöva bli blöt om strumpor och skor 🙂

 

 

Ett svar på ”musik och gummistövlar – dagens städtips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *