kläder från NoaNoa är som ljuv musik för kropp och själ

130316_3_1

130317 kopiera

Igår överaskade min man mig med kläder från NoaNoa, kläder som jag spanat in och pratat om att jag gärna ville bära till premiären av Trollflöjten. Himla gulligt att han åkte iväg och köpte kläder till mig!

Det är något visst med kläder från NoaNoa, alltid mjuka följsamma naturmaterial, underbara färger och detaljer som lyfter plagget till det personliga planet. Att bära kläder från NoaNoa känns litegrann som att klä sig i ljuv musik. Man känner sig fin, lyckosam och glad i kläder från NoaNoa. De gräddvita motiven på klänningen ser ut som små drömska moln och den dimgröna lite antika färgen är så behaglig.

2 svar på ”kläder från NoaNoa är som ljuv musik för kropp och själ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *