njuter av utsikten – under pausen- speglingarna i fönsterglasen – från andra våningen på Malmö Opera premiärkvällen – Trollflöjten

130316_5

130316_4

Ikväll var det premiär för Trollflöjten på Malmö Opera. Det blev en fantastisk upplevelse och Trollflöjten är en av de bästa operor. Föreställningen var underbar men recension kommer imorgon när jag piggnat till, ikväll är jag alldeles för trött. Bilderna har jag tagit med min mobilkamera ut genom fönstret i operafoajén på andra våningen. Jag bara gillar speglingar så himla mycket… när man lyckas fånga både utanför fönstret och innanför på samma bild. Fascinerande. Denna utsikten hade vi under pausen därifrån vi satt och åt våra räkmackor och drack vitt vin…Nu ska jag sova, Natti natti 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *