Man kan vara splittrad men glad ändå eftersom man är tillsammans med de man älskar…

130313_2

Det är så roligt att ha vuxna barn att gå ut och luncha med och idag var vi tre på Patisseriet. Sen tog jag fina foto på de båda tillsammans i parken men fick lova att inte lägga upp bilderna på bloggen och sånt får man ju respektera, så ni får hålla tillgodo med en bild av den splittrade spegelbilden av mig. När finaste Robin återvände till sitt arbete styrde finaste Emelie och jag stegen mot Kulturen och det är därifrån fotografierna kommer.Vi gick där i flera timmar och hade det hur mysigt som helst. Tittade på allt möjligt som runstenar, fornminnen, gamla kammar, krukor, Kinautställning och en konstutställning om Modernismen. Utomhusutställningen med de autentiska miljöerna med gamla hus snabbade vi oss igenom eftersom snön föll och luften var bitande kall. Här och var fanns solgula vintergäck och några snödroppar som börjat blomma, så vackert. Men kylan var påtaglig och snön yrde fint tills vi huttrande begav oss hem.

Och då smakade det extra gott med varm choklad med vispgrädde. Finaste och jag kurade upp oss i kökssoffan under ett täcke, drack den goda chokladen och planerade in fler roliga utflykter och pratade om hur det skulle kunna vara att ha en sådan här stol vid sitt skrivbord. Kanske skulle man kunna köpa en gammal stol på loppis och ge den ett nytt utseende i stil med stolen på bilden nedan fast sätta sin egen prägel på designen? Kanske, eller kanske inte – det finns ju en viss risk att den skulle bli gräll, samtidigt som det skulle vara roligt med en annorlunda stol…

130313_3

 

 

3 svar på ”Man kan vara splittrad men glad ändå eftersom man är tillsammans med de man älskar…

    • Tack själv 🙂 Himla mysigt, gott och spännande – och så fint sällskap förståss! Puss och Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *