frukostfunderingar

130314

– Smörgås med västerbottenost & sallad med zucciniskiva & blåbär & hallon fungerar utmärkt tillsammans med morgonkaffet.

Många funderingar passerar och jag tänker att idag är det bästa nog ändå att göra något som engagerar och distraherar oss. Imorgon kanske vi får svar på några av våra frågor men nu är nu och nu kan vi ta tillfället i akt och göra något roligt som att lyssna till vårens fågelkvitter som trotsar det vita snötäcket på marken. Kanske gå på vårjakt och leta efter färgglada vårblommor som skvallrar om att våren är på ingång.

Kanske leta fram påskpyntet, spinna loss och pynta som tokiga. Fast egentligen är det ju ganska märkligt att vi släpar fram häxor som flyger på kvastar, små duniga gula kycklingar, fjädrar och en massa vackert dekorerade ägg – bara för att det snart är påsk. Speciellt de där häxorna är ju ganska exotiska om man tänker efter. De struntar ju totalt i utseendenormen, klär sig ganska anskrämligt men färgglatt och sminkar sig hejvilt utan stil och finess. De tänker dock på miljön där de far fram på sina kvastar istället för att köra bil och spy ut en massa avgaser som förpestar luften. Ja, idag ska jag plocka fram de där häxdockorna minsann och låta dem flyga fritt och sprida påskkänsla i hemmet. När allt kommer omkring så är de ju ganska coola, de där häxorna. Och påskmust, som är så gott – det måste vi ha…. nu vet jag vad vi ska göra 🙂

 

 

4 svar på ”frukostfunderingar

  1. Det låter som en fantastisk plan! Häxor är ju en dunderbra idé! I dagens samhälle som är så fokuserat på utseende och vara vacker hela tiden. Fler häxor åt folket! 😀 Ska bli roligt att ses imorgon och prata om allt som hänt sedan sist. Stor kram

    • Jag kommer tyvärr inte imorgon, då har vi läkarbesöket…smsar dig närmare besked.
      Ha det så fint! Vi får ses i nästa vecka istället 🙂
      Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *