smaken av röd söder

130304

Dricker te med en smak av jordgubb, rosenblad och apelsin. Ett te som heter Röd söder och får mig att tänka på sommar och sol. Tänka på blomstrande rosenrabatter, apelsinträd och att gå barfota i gräset och äta nyplockade jordgubbar under en solvarm himmel. Nu dricker jag varmt te men om det vore sommar skulle jag nog föredra en svalkande kopp iste.

Veckan har börjat med en ny måndag och nya krafter för studier tas i anspråk men lämnar utrymme för skriblande. Det där fina söta och poetiska skriblandet som ger bokstäverna vingar och tilllåter oväntade kombinationer tala genom skriblandets röst. Det är måndag och ny vecka påbörjas. Därför önskar jag er alla en solig, vårig och glad vecka med massor av vårblomster på vägen där vi vandra!

4 svar på ”smaken av röd söder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *