inte min dag men ändå på något vis min dag…

Letade efter mina tjusiga solglasögon med synskärpa som jag investerade i förra våren, utan att finna dem..vände upp och ner på halva huset men de är spårlöst försvunna. Istället fann jag ett halsband som jag saknat något vansinnigt och trodde att jag tappat bort, så det var fint 🙂 Hade planerat att åka in till stan för att uträtta en del viktiga ärenden, men bilen befann sig i någon form av dvala och var totalt omöjlig att starta. Det blev till att stanna hemma o plugga språkhistoria och städa litegrann…

Och ikväll kollade vi in den senaste filmatiserade musicalen av Les Miserables och den är helt fantastisk. Jag bara älskar musiken, kan lyssna till den hur många gånger som helst. Filmen och musiken är dock i sorgligaste laget så om man känner för att gråta en skvätt är det utmärkt att barikera sig framför tvn med en näsduk och låta tårarna rinna. Sen kan man tänka att ens egna bekymmer egentligen inte är några bekymmer i jämförelse med de bekymmer människorna hade under franska revolutionen och då känns det med ens lättare och man blir glad över att vara född i Sverige och att det är år 2013.

4 svar på ”inte min dag men ändå på något vis min dag…

  1. Rätt kul att hitta något som man inte letar efter, men ändå vill finna, haha. Men synd att du inte hittade dina solglasögon, börjar bli dags att plocka fram dem nu i detta vårväder. 🙂
    sv: Nämen åh, så otroligt glad jag blir. Tusen tack för din himla fina kommentar vännen!
    Hoppas att du vill följa fotobloggen & fortsätta att kommentera!
    Kram. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *