en gäspande kokett liten vargtupp…

130402_1

Med viss risk för att bli tjatig måste jag bara skriva att det är så roligt att vara hundvakt. Man får små överraskningar hela tiden av alla tokigheter denna lilla hund hittar på, han gillar mandelhandkrämen från bodyshop – när man smörjt in händerna kommer han och vill lukta och slicka i sig krämen från händerna. Och igår fann vi ett läppbalsam i Anakins lilla korg men eftersom det inte var vårt tänkte vi att han måste ha fått det med sig hemifrån på något vis… (som om han packade sin necessär inför resan) och imorse fick jag syn på Emelies läppbalsam a la försvarets hudsalva i Anakins korg!  Läppbalsamet var nästan helt uppätet och det var tydligt vem som hade tuggat på det (vi har alltså fått in en läppstiftstjuv i huset) och när jag stod där och inspekterade ställde Anakin sig på bakbenen med frambenen mot mina knän, tittade på mig och lade upp världens gäspning….som om han menade att  – du målar ju läpparna varför skulle då inte jag kunna måla nosen?

130402

4 svar på ”en gäspande kokett liten vargtupp…

 1. Vilken underbar bild du har tagit, mitt i gäspningen 🙂 Ja visst är det ljuvligt med djur. Jag har just nu min sambos katt, men har även haft hund och fåglar.
  Det är så härligt att lära känna deras olika personligheter. Ofta är det så stora själar i så små kroppar.
  Önskar dig en fin torsdag,
  kram Lina

  • Tack och välkommen till min blogg 🙂 Kul att du tittade hit!
   Djur är verkligen glädjespridare och bäst på att trösta.

   Ha det fint 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *