vi ropar hej i våryrans rus…

130402_3

Jo, visst är våren på väg. Och vi har varit hemma i 1½ dygn! Wiiii….och vi är pigga nog för att ta en promenad och när vi fann Videung började vi sjunga om våren. Vi såg fåglar bygga bo och kvittra någon vårsång på sitt fågelvis och då tittade vi på varann och log. Våren är på väg….den trotsar kyliga vinternätter och tinar frosten på ankedammen runt hörnet. Våren viskar om stundande grönska och sommartider.

Under tiden snurrar ekorrhjulet väldigt snabbt, vi jobbar och pinnar på men jag är alldeles säker på att vi hinner med om bara vårsolen lyser upp vägen där vi gå och låter den kantas av vårfärger som följas av väldoftande sommarblomster av alla de slag…

När vårsolen lyser på den nedfrusna vinterkvisten spricker den ut i vitgrå duniga små viden som viskar löften om grönare tider och en stundande vår!

Ett svar på ”vi ropar hej i våryrans rus…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *