nu händer det grejer…

tapet-elveden-sapphire_LA

RLtapet_1

Efter månader av stillastående händer det äntligen grejer på renoveringsfronten i hemmet. Så länge barnen bodde hemma prioriterade vi att de skulle ha de lite större rummen i huset, därför har vi haft ett pyttelitet men charmigt sovrum där vi inte ens fått plats med sängram, eftersom vi då inte fått plats med de minimala sängborden. Nu har barnen flugit ut och skaffat sina egna hem och vi håller på att inreda ett sovrum i det som tidigare var sonens rum. Och när jag tänker efter så är det nog första gången vi har möjlighet att verkligen inreda ett sovrum till oss precis så som vi vill ha det.

Mannen målar och står i och jag ska ut och leta tapeter till en fondvägg – valet står just nu mellan en blommig tapet med rosenrankor och fjärilar som jag hittat på Engelska tapetmagasinet och en vacker rosentapet med fjärilar och fåglar från Laura Ashley. Jag har alltid drömt om Laura Ashley tapeter som är så romantiska och nu kanske det äntligen blir en sådan tapet om färgerna är de rätta…

Ett svar på ”nu händer det grejer…

  1. Så roligt att inreda ert nya sovrum! Skapa något tillsammans som man ska leva i ett bra tag. Det längtar jag efter tills vi får ett nytt gemensamt hem. Vårt första som vi väljer tillsammans. Då väljer man ju allt tillsammans och slipper ”ta det som redan finns”. Tur är i alla fall att jag gillar min makes designsmak. 😀 Trevlig helg kära vän! Massa kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *