så innerligt glad…

130429_2

Dels är jag glad för alla era fina kommentarer jag fått här i min blogg på sistone, dem är jag innerligt tacksam för – känns så fint att få respons på mina bilder och på det jag skriver. Tack, mina fina läsare!

Just nu känner jag mig som ett litet barn på julafton, riktigt sådär att jag nästan hoppar av glädje eftersom jag varit och köpt världens finaste tapeter till vårt sovrum. Det ska blir så mysigt att inreda vårt sovrum precis som vi vill ha det. Med fågelsång, rosendoft och fjärilar. Ett ljust rum ska det bli!

130429

Läste i Agneta Winholm Nykvists, Att inreda med Feng Shui – att blått lindrar stress och spänningar och reducerar inflammationer. Det står att blått ger framgång och stabilitet i företag och jag tänker att äktenskapet är lite som ett företag. Men det står också att, om man ska ha den blå färgen i ett sovrum – är det viktigt att tillsätta varma toner, så det tänker jag förstås göra. Massor av värme och såna här underbara doftljus från Laura Ashley, som jag inte kan sluta att sniffa på.

130429_3

Sen undrar jag förstås vart vårsolen tagit vägen – jag går fortfarande runt i vinterkappa och halsduk och fryser. Kanske pga att jag så gärna vill att det ska vara vår att jag idag klädde mig i en härligt blommig vårvinterklänning.

130429_7

Nu minsann ska det drickas kardemummakaffe, bläddras i katalog och sen ska jag skicka iväg några arbetsansökningar till, har redan sänt iväg tre stycken – så håll tummarna för mig – för lite nervöst är det allt att ta examen efter fem års studier – Nu känns det liksom angeläget att få det där drömjobbet som jag längtat så efter…

130429_4

8 svar på ”så innerligt glad…

  1. Åh, underbart med doftljus!!! Kardemummakaffe… hurra så gott! Får kanske ta mig en kopp ikväll… hihi. Ska hålla alla tummar och tår för ditt jobbsök. Skrämmande… ja, men jag tror att det kommer att bli riktigt riktigt roligt att komma ut i arbetslivet. 😀 Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *