Varför kan jag inte bara nöja mig?

130411_2 130411_3

Ja, varför kan jag inte bara nöja mig och tänka… – Nu är det tillräckligt bra för att bli godkänt och skicka in uppgiften, trots att den inte ska vara inne förrän imorgon. Och dricka mitt kaffe i lugn och ro utan att samtidigt korrekturläsa och stryka under eller över sådant som kan förändras….

– Då finns det ju tid för mig att softa, städa, gotta mig och ha det bra eller vad jag känner för att göra.  Nej, då får jag för mig att utveckla innehållet ännu mera, förtäta, förbättra osv…

Kanske kan det vara så att jag lider av någon form av förbättringsmani, av självkritik och höga krav på det jag gör. Det är ju ganska svårt att nöja sig när man vet att allt kan bli bättre. Nej, jag tror minsann att jag ska ta och mota förbättringsspöket från dörren, skicka in min text och hålla helg – trots att det bara är torsdag 🙂

Livet innehåller ju trots allt… så mycket mer än höga betyg och studier.

4 svar på ”Varför kan jag inte bara nöja mig?

  • Tack, och välkommen till min blogg 🙂 Kaffekoppen har en text under där det bla står Fyrklövern och Rose.. Jag har bara en sådan kopp – fick den av en vän som vet att jag älskar rosor. Sedan innan hade jag en liknande assiett som min mormor haft som väggprydnad, fast på den finns en annan rosenblomma. Så jag gissar att det finns en helserie med olika rosor på varje kuvert.
   Ha en fin helg 🙂

 1. Ah, jag har tvåvåningskakfatet från Fyrklövern som heter Rose 🙂 Visste inte att det var en hel serie.
  För övrigt tycker jag det är klokt tänkt av dig när du konstaterar att livet är så mycket mer än studier och höga betyg 😉
  Kram!

  • Å, ett kakfat – Vad tjusigt!!! Om du någon gång ska sälja det så vill jag ha första tjing 🙂
   Fast ett så fint kakfat säljer man förstås inte.
   Ha det fint vännen! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *