vi

130419_4Vi har rosor på bordet och solsken i blick, när vi äter god söndagsmiddag tillsammans och vid detta laget är vi mästare på att mixa till goda soppor eftersom en av oss för tillfället måste leva på specialkost. Jag och Emelie visar Robin foto på runstenar från 900-talet. Vi gillar vår söndagstradition, att det blir lite avbrott för schackturneringar och annat lite då och då – gör bara att det blir desto mysigare när väl får tillfälle att träffas.

Sen beundrade vi på den fina vårhälsningen som kom från fina Marita häromdagen. Nu sitter vykortet på kylen och sprider vårglädje – att få vykort i postlådan är som en frisk fläkt! Och friska fläktar blir vi glada av och Tackar så hjärtligt för!

130422_1

 

 

2 svar på ”vi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *