en kväll med flickor och valpar

130518_1

130518

så mysigt…Igårkväll träffades några av vi Surror  (står för surrealistiskt måleri och systrar, även om vi inte är systrar) vi träffades hemma hos Jane som bor i ett helt underbart hus tillsammans med massor av Cocker Spaniel hundar, en av hundarna hade valpar som vi kelade med….och då ville jag så gärna ha en liten valp med mig hem…. Sen bjöd Jane på vin och jättegod mat som vi åt på tallrikar med rosenmönster och sen satt vi i den mysiga soffan med engelskt jaktmotiv och åt citronkaka på ryska assietter och pratade om allt mellan himmel och jord  …Men det känns lite vemodigt att jag inte hunnit måla på hela året…samtidigt var det himla fint att träffa flickorna.

130518_5

130518_4

 

3 svar på ”en kväll med flickor och valpar

  1. Jag tänkte just på det att det var länge sedan du berättade om någon surrträff…
    Sötisar….det blir kanske en ny liten famljemedlem???
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *