leka med perspektiven…

130517_1

Idag blåste det något vansinnigt vid Orkanen i Malmö, håret ställde sig rakt upp och tanken på att leka med perspektiven väcktes. Visst är den vacker, byggnaden, jag gillar arkitekturen som är så kommunikativ. Snart är det 5 år sedan jag påbörjade mina studier, och snart kanske dagen kommer då jag berättar om min akademiska resa och om varför jag började studera just nu – mitt i livet…Men först ska det intensivläsas och den sista uppsatsen denna terminen ska skrivas. Och nu kommer snart Caroline, jag har paxat ett lämpligt bord i biblioteket för uppsatsskrivning…Nu ska det studeras intensivt minsann…

130517_2

Dagens frisyr, presentsnöret fungerade utmärkt som hårband…och blomman på kragen kommer från en av farmors virkade dukar….

7 svar på ”leka med perspektiven…

  • Ja, på så sätt får jag mer glädje av dukarna 🙂 Känns fint att pryda sig själv med dem.

   Trevlig helg på dig också!
   Kram
   Christina

 1. Spännande att nå slutet på de akademiska studierna. Befinner mig i samma läge och känner att det är både spännande och lite skrämmande på samma gång. Fint förresten med de broderade blommorna. Liza

  • Tack, vad kul att du gillar min blomma 🙂
   Nu blir jag nyfiken på vilken utbildning du går?

   Ha det fint! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *