Inredningslycka

130510_2

Äntligen börjar sovrummet bli klart! Och jag hade en sådan tur att mammas sambo Kent kom hit och hjälpte till med tapetseringen. Himla skönt att få hjälp med det! Tack vare hans insatser hade jag krafter kvar för att flytta in sängar, sängbord och byrå… Lägga på det nya sängöverkastet och nu sitter jag utmattad i nybäddade sängen och tar igen mig. Härinne står ett åbäke till bäddsoffa (som är kvar sedan sonen bodde hemma). Den är för bred för dörren så den vet jag inte hur jag ska få ut, den får min kära make montera isär och bära ut när han kommer hem. Ja, riktigt kan jag ju inte möblera ännu eftersom tapeten måste torka, så möblerna står ca 30 cm från väggen och soffan ska ut. Men fler bilder kommer efterhand som vi får iordning… Åh, vad det känns fint att få iordning, känner mig så nöjd, glad och lyckosamt trött…

130510_1

Utsikten från fönstret i vårt nya sovrum, den är så mycket mysigare – där finns träd, buskar och ett stort fält så nu kommer vi att kunna ligga och lyssna på fågelkvitter. Just nu kvittras det för fullt, så mysigt!

8 svar på ”Inredningslycka

  • Ja, tack sitter redan i sängen o pimplar lite vin för att fira. Och lyssnar på fransk musik – så mysigt, ångrar bara att jag inte lånat hem Alvtegens bok för det hade varit gott att läsa den nu:)

   Kram på dig vännen och ha en fin helg 🙂

 1. Härligt, så fint! Visst är det skönt med en hjälpande hand, även om man vill/kan själv ibland. Montera isär möbler är inget kul, vi hade sånt sjå med att få upp vår förra säng för trappan och hade tänkt slå sönder den när den skulle bytas ut. Men dottern fick för sig att hon ville ha den, så den bars bara tvärs över ovanvåningen:)
  Underbar utsikt ni har! Skönt med fågelkvitter, är något visst:) Om de inte börjar för tidigt på morgonen:)

  Ha en fin helg!
  Kram
  Suz

  • Haha, det där med att ha ett sjå för att bära möbler känner jag igen, för ett tag sedan skulle vi bära upp ett klumpigt bord och krockade med bokhyllan i trappavsatsen så att böckerna for ut över golvet och ner för trappen 🙂

   Fin helg!
   Kram Christina

  • Ja, visst blev det! Känner mig så nöjd att jag vill stanna kvar i sovrummet för resten av månaden 🙂
   Kram

 2. Hej!
  Hoppas att du ser denna kommentaren trots att det är ett två år gammalt inlägg jag kommenterar!

  Jag undrar verkligen vart den magiska tapeten kommer ifrån?
  Och visst är det ett kamerafilter som gör den mindre blå?

  Mvh Christelle

  • Hej!
   Tack, vad kul att gillar tapeten. Tapeten kommer från Laura Ashley och om jag minns rätt så heter den Elveden Saphire…

   Den här tapeten är fortfarande en av mina favoriter 🙂
   Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *