tunga tankar och försök till att muntra upp sig med pistageglass i en fin skål…

130507_1

Idag är det en tung dag, jag känner mig ledsen, nere och tänker att livet är så svårt. Jag försöker muntra upp mig med pistageglass i min fina Ostindiaskål, kaffe ur Ostindiakoppen och blicken på den rosa Hortensian men det hjälper liksom inte. Jag försöker tänka på allt som är fint och bra, allt som fungerar som det ska, försöker skriva på min uppsats men…

130507_2

7 svar på ”tunga tankar och försök till att muntra upp sig med pistageglass i en fin skål…

 1. Gumman då…önskar så att det fanns något jag kunde göra…mer handgripligt menar jag än att bara finnas här om du behöver det.
  Kramar i massor!

 2. Kramar till dig och vissa dagar kan tankarna ta över en helt och man mår väldigt dåligt, men hoppas du är gladare nu.

  Så fin servis du äter ur, ostindia är jättefin, gott med glass också.

  Ja, man ska ta det lugnt i solen, för det är inte så viktigt, dessutom finns det många bra produkter som brun utan sol och sådant som man kan ta istället, jag är försiktig i solen
  kramar

  • Ja, Tack – det känns faktiskt bättre nu – ibland behöver man få vara ledsen och bearbeta tunga saker som händer.

   Och när det gäller glass så är det en av mina favoriter 🙂
   Kram!

  • Tack, för värmande kramar vännen. Det ska bli så kul att ses på tisdag, känns så konstigt att bara sitta hemma och skriva uppsats utan någon att prata med om metod och allt sådant där som man funderar på.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *