Tänk om luften vore vitt papper och alla tankar som tänktes präntades ned på luftens papper…hur mycket text skulle då varje människa producera?

130601_2

det är sådant som jag funderar på en kväll som denna, med intensiva glimten i ögat och en nejlika bakom örat…tända ljus som doftar citrus blossom…och fågelkvitter utanför fönstret…poesiläsning och fransk musik. En spännande hög med uppsatser som ska läsas….Och alla dessa tankar som far omkring i luften. Om att jag längtar så efter sommarlov och vila, är så in i vassen trött.  Jag behöver lite vila och flow, jag behöver fylla mina energidepåer med färg och poesi…men ikväll ska jag gotta mig i poesi och kanske om lusten faller på / en riktigt bra film.130601_3

 

8 svar på ”Tänk om luften vore vitt papper och alla tankar som tänktes präntades ned på luftens papper…hur mycket text skulle då varje människa producera?

  • Tackar, Jadå det ger mig tillfälle att läsa igenom alla uppsatserna inför tisdagen 🙂
   Kram

 1. Massor av text skulle vi producera:) Och om bara mitt flow ville komma på plats! Det trängs ord och vackra tankar i huvudet, men när det ska på pränt blir det inte alls lika bra!
  Jag får njuta av naturen och trädgården under tiden. Just nu surfar jag runt hos alla mina bloggvänner och uppdaterar mig, söker inspiration och försöker lämna små avtryck.

  Hoppas du får en fortsatt trevlig helg!
  Kram
  Suz

  PS. Tack för tipset om vulkanlämningen, hade jag ingen aning om trots att vi bor inte alltför långt ifrån! Måste undersökas närmre.

  • Vi håller tummarna för att flowet kommer att flyta både här och där framöver.
   Natur och trädgård är en bra plats att hämta krafter ur 🙂

   Om du bor i närheten så kanske det är lättare för dig att hitta fram till den där vulkanplatsen utifrån de beskrivningar som finns på nätet…Ha det fint!!!
   och Trevlig fortsatthelg 🙂

 2. Re: Har du planer på att läsa Inferno i morgon får du nog köpa den…Det är lång kö på många bibliotek.
  Jobbar både ons och fre och tor är jag tyvärr upptagen 🙁

  • Ok, vi får se vilken bok som blir först på listan 🙂

   men , då får vi ju ses en annan dag….
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *