Idag känns det riktigt gott att vara människa…och en del av Naturen.

130603_1

Nu börjar den där känslan av ”flow” infinna sig. Just som jag sitter här och förbereder opponeringen som ska vara imorgon –  får jag veta att, Jag har fått den där tjänsten som bildlärare som jag sökte förra veckan!  Sannerligen att jag känner mig både nöjd och glad! Det är nämligen precis en sådan tjänst som jag vill ha…Nu kommer jag att kunna njuta av sommaren och koppla av – Nu vet jag att de här fem åren som student varit en god investering!

Högarna med böcker som tornat upp sig under uppsatsskrivningen, kommer snart att få återvända till sina rätta hyllor, några bor här hemma i min bokhylla, några ska till MAH- och till SOLs bibliotek. Och det här med att börja studera mitt i livet har varit så otroligt utvecklande och inspirerande. Jag hoppas att min studiemotivation och mitt brinnande intresse för BILD som språk och medel för kommunikation, ska smitta av sig till mina framtida elever så att de med glädje kan se fram emot sina lektioner. Men nu ska jag återvända till opponeringsförberedandet.

130603

6 svar på ”Idag känns det riktigt gott att vara människa…och en del av Naturen.

 1. Flow är ljuvligt, magiskt och helt underbart.
  Stort grattis till tjänsten. Härligt när många saker i livet flyter på. Det gäller verkligen att passa på att njuta och se det fina i allt som sker 🙂
  Lycka till med opponeringen. Själv ska jag ut på balkongen och titta på den nyplanterade clematisen och se om den har växt sedan jag planterade den för en halvtimme sedan 😉
  Kram Lina

  • Tack så hjärtligt!
   Ja som jag kämpat för det här, något vansinnigt….

   och Lycka till med clematisen, så vackra blommor.
   Kram Christina

 2. STORT grattis till jobbet! Tänk vilken dröm att gå direkt från studier till arbete, verkligen roligt. Håller tummarna för att morgondagens opponering går bra. Kramar Liza

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *