en promenad genom stan…

130729_13

Igår vandrade jag runt som singelkvist och upptäckte London. Jag vandrade i flera timmar och hann se en hel del. Arkitekturen är så intressant, nybyggt möter gammalt överallt och de storslagna skulpturerna är helt underbara. Och när jag ändå gick förbi National Galleri kunde jag inte motstå ett besök, gick in och hälsade på bland annat Monets och Turners målningar. Jag vandrade runt i solsken och milda engelska regnskurar, satte mig på en trappa då och då för att ta igen mig, knapra på medhavda kakor, dricka lite vatten och titta på människor och allt annat runtomkring. Så mysigt!

Maken satt inomhus och skrev ett slags ”examensprov” hela dagen, för att få någon form av certifiering som han behöver inom sitt yrke. Anledningen till resan är alltså till stor del jobbrelaterad för maken, men nu är provet avklarat och lyckligtvis så gick det bra. Nu ska han hålla semester i två dagar och vi packar väskorna för att bege oss vidare till Cambridges årliga Shakespearefestival.

På återseende!

 

3 svar på ”en promenad genom stan…

  1. Låter helt fantastiskt att vandra runt i London. Har bara varit där som hastigast i mars i år, men hann under några timmar promenera runt ordentligt. Verkligen en spännande stad som ger mersmak. Stort grattis till maken och hoppas ni får trevligt i Cambridge. Kramar Liza

  2. Åh så du är i London nu! Vad underbart. Jag har haft fullt upp och har inte hunnit klicka in på bloggar några dagar nu. Ha en fortsatt härlig Londonvistelse!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *