med färg under naglarna, dammiga rum, halvt vildvuxen trädgård och rosenomslingrade inredningsplaner…

130711_1

Imorgon är det äntligen dags för tapetsering…!

130711

Hujedamej, vad vi sliter. Mamma gick loss på vårt trädgårdsland som var alldeles igenvuxet av ogräs, så nu kan man komma åt att plocka och framförallt se vad som växer i landet…Tack kära mamma!

Och Kent – han målar, spacklar och imorgon är det dags för tapetsering. Ikväll har jag målat lister och röjt bort golvpapp och kanske drar jag av plasten från möblerna när färgen torkat…. När jag ändå var i farten passade jag på att måla lister som skulle målas i trappuppgången…Tänk så skönt det är med ”sommarlov”. Tror nog att maken min kommer  att bli överraskad när han kommer hem imorgonnatt och upptäcker att renoveringen av vardagsrummet är så gott som klart…

130710_1

Och så måste jag skynda att plocka Röda vinbär, annars är det stor risk för att de snart är uppätna. I vår trädgård bor ett duvpar som tydligen betraktar vår Röda vinbärsbuske som en restaurang och hujedamej vad de äter. Duvorna har praktiskt taget läsat busken på bär och man ser ju tydligt att de är finsmakare som bara tar de riktigt mogna söta bären. Och jag tycker att det är trevligt med turturduvor i trädgården – så då får vi ju helt enkelt dela med oss av maten…

130710_2

130710_3

Och rosorna blommar så vackert!

Och jag längtar tills tapeterna kommit upp på väggarna och rummet är klart för att inredas, så att jag kan ordna det sådär riktigt fint som jag vill ha det!

 

 

 

4 svar på ”med färg under naglarna, dammiga rum, halvt vildvuxen trädgård och rosenomslingrade inredningsplaner…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *