sommardagar…

130714

Sommardagar… Denna helgen har gått i ett rasande tempo. Tapetseringen blev klar i fredags och jag som skulle ha gäster på kvällen- for rundor för att ställa iordning, innan jag skulle hämta de båda på stationen. Och vilken fantastisk tjejkväll vi hade, vi satt ute till sena kvällen och pratade om allt mellan himmel och jord, allt från studierna, skolorna, arbetena, musik, barn, pensionärer, resor, kropp&hälsa till männen i våra liv… och det var så fint att träffa tjejerna! Sen fick vi springa för att de skulle hinna med sista tåget och på vägen hem cyklade jag förbi mängder av upprymda människor som varit på Svedala Sommarrock…

130714_2

Igår spikade jag fast sladdarna längs golvlisterna. Sen fick jag spontanbesök av min syster och hennes lilla pojke som älskar att leka med vatten, vädret var strålande så vi  drog fram barnpolen ur förrådet. Hujedamej, vad roligt det var att plaska i vattnet och leka med lillpojken!

Och så har jag en annan nyhet att skriva om, om något alldeles speciellt fantastiskt men det vill jag ägna ett eget inlägg åt, så det får bli i de närmste dagarna…nu ska jag passa på att överraska maken med en delikat frukost eftersom han är hemma på snabbvisit… Må väl!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *