en lärares vardag – visserligen fredag – men ingen vidare fredag just idag…

 

130918

Långa arbetsdagar, övertid och förkylningstider börjar sätta sina spår i kropp och själ. I morse vaknade jag med en fruktansvärd migränhuvudvärk. Och även om det inte är vidare fräscht att skriva om, så började morgonen faktiskt med att jag spydde två gånger. Funderade på att stanna hemma men kom snabbt fram till att det inte var någon bra idé…. Med hjälp av värktabletter och envishet har jag klarat av att undervisa en hel dag, trots blixtrande huvudvärk. Och Ja, jag vet att det är rysligt dumt att pressa sig själv så, ingen tackar mig om jag ”går i väggen” – men vad ska jag göra?

Idag känns det skönt att det är fredag, även om min fredagkväll inte lär bli någon ”hit”. Jag tillbringar den nerbäddad i sängen, dricker nyttig blåbärsdricka och hoppas på att lite sömn och möjligtvis en bra film ska göra mig frisk. Imorgon blir det sovmorgon och förhoppningsvis en dag utan migrän.

130927

 

5 svar på ”en lärares vardag – visserligen fredag – men ingen vidare fredag just idag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *