Jag har ögon som en tiger, och min styrka får mig att låta som ett lejon…

130903_1

Inledde morgonen med att buffra energi genom att lyssna till Kate Perrys, Roar.

För tillfället gör jag inte mycket annat än arbetar. Ni skulle bara veta vilken otrolig uppsjö av arbetsuppgifter som formligen väller in… gränserna mellan arbete, sömn, natt och dag smälter samman…

I bildsalen hittar jag allt möjligt mellan himmel och jord. Längst inne i ett skåp bakom en massa ”skrafs” fann jag dessa ståtliga fem husdjur/vilddjur. Ett lejon, en tiger, en noshörning, en leopard och en zebra…. efter det lilla fyndet kunde jag inte låta bli att sjunga vidare på ”Roar”.

”I got the eye of the tiger, a fighter, dancing through the fire
Cause I am a champion and you’re gonna hear me ROAR
Louder, louder than a lion
Cause I am a champion and you’re gonna hear me ROAR”

(utdrag av Kate Perrys, Roar)

Hursomhelst, så har jag beslutat mig för att behålla dessa fem ståtliga husdjur. Har dock inte ännu bestämt var de ska bo…

130903

 

 

4 svar på ”Jag har ögon som en tiger, och min styrka får mig att låta som ett lejon…

  1. Hoppas du hinner annat än att arbeta också, men bra att veta vara man ska hämta kraften.

    Djuren blir fint stilleben, då du kan tänka på att få energi

    Ha en bra vecka. // Lissen

  2. Big Five of Africa, inte alla som har dem som husdjur 🙂 Känns som om du har en passande kraftsång som tonsätter din dag. Tror jag måste lägga in den på min spellista för morgondagens löpning. Kramar Liza

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *