jobbar och sover

130912

Jobbar och sover. Ja, så känns det just nu – måndag till fredag. Trots att jag bara har en 80% tjänst. Det är så mycket nytt att sätta sig in i, så otroligt många lektioner att planera för helt olika åldersgrupper och så många nya namn att lära sig. Tänk så smidigt det vore om jag fungerade lite som en dator (obs. utan buggar i programmet) , då kunde jag bara uppgraderat mig själv med hjälp av ett ”chip” och det hade ju varit smidigt.

Tja, en och annan hastig fika blir det ju förstås. Men det där med att laga middag på kvällen finns det inte mycket energi över för. Om mina barn fortfarande varit små och bott hemma hade jag såklart tagit mig i kragen och lagat middag, men nu när de är vuxna, har flyttat hemifrån och lagar sina egna middagar – tar jag dagen lite som den kommer. Igårkväll planerade jag, gjorde en Power Point och somnade tidigt.

Fast iofs så blir det ju ett och annat KVIS-möte. Vi har en Kulturnatta att planera i Svedala. Jag är delaktig som arrangör, men att själv delta som utställare, producera nya alster eller dylikt lär jag inte hinna med, även om jag skulle vilja. Och Xerotypi-kursen känns som ett uppfriskande inslag, livet är ju trots allt mer än arbete? eller?…

 

Ett svar på ”jobbar och sover

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *