av blommor och blader blir jag så strålande glader…

130912_2

Det är mörkt när jag stiger upp om morgonen, men när jag kommer hem är det ljust och fint! I eftermiddags blev jag så glad när jag kom hem och fick syn på hur penséerna har börjat blomma en andra gång. När penséerna blommade ut i somras, planterade vi pelargonior i krukorna och tydligen har några fröer dröjt sig kvar eftersom krukorna nu är översållade av både pelargonior och penséer. Det är så fint och välkomnande med blommor utanför dörren.

130912_1

Jag tar med mig kaffe till jobbet eftersom jag inte hinner springa bort till fikarummet på rasterna och hämta. Mitt hemlagade kaffe är godare än automatkaffet, så jag har inget emot att dricka kaffe i materialrummet…. Barnasinnet har jag ju kvar, så idag fikade jag tillsammans med de mäktiga fem djuren som ni ser på bilden ovan. Trevligt fikasällskap må jag säga, de gav precis de svaren jag ville höra….

Och ni kan tro att eleverna är kreativa, idag satte jag upp deras fantastiska alster utanför bildsalen och det blev så otroligt fint!

Och sen har jag nog en fantastisk nyhet att berätta, men jag vågar inte ropa hej förrän den står skriven med svart på vitt i ett särskilt dokument. Så håll tummarna för att jag får fira imorgon!

10 svar på ”av blommor och blader blir jag så strålande glader…

  • Ja,, visst är de fina de där djuren 🙂
   Håll gärna tummarna några dagar till, resultatet har inte kommit ännu.
   Kram

  • Ja, visst är djuren fina 🙂 Man får göra det bästa av det man har helt enkelt och fika med plastdjur kan vara riktigt trevligt.
   Kramar

 1. Hahaha, det var helt ljuvligt att se din fikastund. Ljuvligt med barnasinne. Pratar du med dem också? Det hade jag lätt kunnat göra 😉 Man måste vara lite galen för att må riktigt bra tror jag 🙂
  Ser fram emot den fantastiska nyheten!
  Ha en ljuvlig dag!
  Kramar Lina

  • Klart att jag pratar med dem. Och jag får så härliga svar 🙂
   Jag håller med dig, man måste vara lite galen för att må bra.

   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *