The Future’s So Bright, I Gotta Wear Shades

 

130724_6

 

Jag har galet mycket att göra, är bara hemma och vänder. Men kan inte låta att basunera ut att det resultatet jag väntat på, äntligen finns i ladok! På ytan tar jag det lugnt, undervisar, planerar föräldramöte och går på kvällkurs men inombords dansar jag så det svänger rejält till Timbuk3,  “The Future´s So Bright, I Gotta Wear Shades” . Det är en riktig “gladlåt” och en kvarleva från 80-talet – Har ni inte hört den så sök upp den på Spotify eller Youtube och lyssna….  Tror inte att någon som hör låten kan undgå ett leende på läpparna.

” I study nuclear science, I love my classes
I got a crazy teacher who wears dark glasses
Things are going great, and they’re only getting better
I’m doing all right, getting good grades
The future’s so bright I gotta wear shades ”

130917_1

Svart på vitt! Tänk att vi lever i ett samhälle som är så fixerat vid tecken att ett dokument betyder mer än det personen i sig själv är bara genom att vara. Jag har inte blivit smartare än vad jag var före studierna, men jag har erövrat dokumentet som bevisar att jag kan tillägna mig kunskap, att jag kan det jag kan och att jag har förmågan att åstadkomma just det jag gör varje dag. Eller med andra ord: Jag har köpt en biljett. Priset var Tid, Blod, Svett, Tårar och Tålamod.

Nu lite, Pixies – “Where Is My Mind” och sen kvällskurs i Xyrotypi…

130917

 

 

 

 

17 svar på ”The Future’s So Bright, I Gotta Wear Shades

    • Och… vem är du? Marita herself kanske? Löjligt att kommentera anonymt i vilket fall som.

      Stort GRATTIS till att du klarade tentan mamma! 😀 Men det visste vi ju såklart att du skulle, det är du värd efter allt slit. Du är en inspiration för oss andra. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *