Tänder ett ljus för att hylla familjens bästa vän…

131103_2

Tänder ett ljus till minnet av vår hund, Siena som gick bort för drygt 1½ år sedan. Tänk så fint att en ensam rosa ros trotsar senhösten för att fortfarande blomma på platsen där spåren av henne vilar. Citatet ”hunden är människans bästa vän” stämmer så väl. Siena kom till oss som en liten valp när barnen var i låg och mellanstadieålder och vi är så tacksamma för de närmare 12 år hon förgyllde vår familjs tillvaro. Hon var den som följde med på alla promenader, tröstade den som var ledsen eller sjuk, lekte med den som ville leka, höll oss sällskap och var med överallt där det fanns möjlighet för henne att vara med, hon livade upp stämningen bara genom att vara just hund och göra sådant som hundar gör,  och framförallt så förhöjde hon trivselfaktorn bara genom att vara den hon var. Hon var en del av familjen och nu när hon inte längre finns här känner vi fortfarande saknad efter vår mjuka, kramgoa och fina vän. Hon var en hund som var omtyckt av alla som träffade henne och hon var vår bäste vän.

Vi saknar den mjuka fina tröst och det vänliga svansviftandet som vår vän gav oss i svåra stunder.

131102

 

 

10 svar på ”Tänder ett ljus för att hylla familjens bästa vän…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *