Kaffepoesi…

 

131205_1

Nu är  utställningen slut för denna gången… Ute är mörkt och kallt…en ny dag gryr.. nu hoppas jag på att en kopp svart kaffe och några tända ljus kan råda bot på  känslan av att vara trött….

Önskar er alla en fin dag!

16 svar på ”Kaffepoesi…

 1. Ja om de ändå va så att man sov bra av kaffe!
  Själv blir jag för pigg av de och kan inte dricka de för sent!

  SV: Tack så mycket själv!
  Ha en fortsätt bra start på nya veckan! 🙂

  Kram, Johanna

  • Jo, men det är just det som är poängen att jag dricker kaffe för att vakna tidigt på morgonen…
   Ha det fint Kram!

 2. Underbara tavlor med kaffepoesi! En sådan får gärna hänga på min vägg. 😀 Älskar ju kaffe!!! Hoppas att vi snart kan ses över en kopp. Hösten har varit så himla intensiv nu. Ska bli skönt med lite julledigt. Stor kram till dig fina vän! <3

  • Vad roligt att höra av dig Caroline, som jag saknar våra fikastunder från skoltiden. Jag har massor att berätta när vi väl lyckas boka in en tid, och det är jag säker på att du också har. Livet har ju en förmåga att vara intensivt ganska ofta.

   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *