Lucka 11; berätta om det fulaste du vet

 

131211_2

Det fulaste jag vet är när någon medvetet ”vrider runt knivar i öppna sår”. När människor sårar varandra, ljuger och beter sig illa. När människor är egoistiska, misstror och pratar illa om andra. När människor inte tror på att alla faktiskt gör sitt bästa.

Att skriva en ”fult- lista”, känns faktiskt lite fult. Det är betydligt lättare att skriva en fint-lista.

Må väl, gott folk!

Detta inlägg ingår i utmaningen som Emily Dahl står för med sin temajulkalender. Imorgon: 12. Berätta om musik som inspirerar dig. Därefter: 13. Berätta om ett minne från din uppväxt. 14. Berätta om din stil för ett år sedan.

2 svar på ”Lucka 11; berätta om det fulaste du vet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *