Lucka nr 14; berätta om din stil för ett år sedan

Dagens lucka bjuder inte på många överraskningar. Min klädstil för ett år sedan var nästintill densamma som idag.  Jag hade samma lila kappa, samma mössa och samma lila kängor som jag struttat runt i de senaste  åren… Jag rörde mig i ungefär samma typ av miljöer som idag, fast universitetet har bytts ut mot en grundskola…på bilden nedan befinner jag mig utanför SOL-centrum på Lunds universitet… Åh, vad jag saknar den där studietiden när jag ser bilderna –  Studietiden, då det fanns möjlighet att ta sig tid att fika med vänner mitt i veckan…

130121_3  130127_1

Då, precis som nu klär jag mig ofta i polotröja, kofta och kjolen på bilden var en flitig använd favorit förra vintern som denna vintern fått vila till förmån för andra kjolar.

130316_3_1

Den gröna har varit en av årets flitigt använda favoriter, åh vad jag gillar den gröna!

I mitt bildgalleri fann jag även fotografiet nedan, en bild av mig i tidningen för ett år sedan då jag arrangerade en utställning för barn på Galleri KVIS. Jag blev förvånad av att finna bilden och upptäcka att det faktiskt bara var ett år sedan den där utställningen. Året som har passerat har varit så intensivt och fullsmockat med massor av händelser, både positiva och negativa sådana. Kanske är det därför det känns som om flera år passerat sedan den där tidningsartikeln. Det har varit ett år av stora kontraster, ett sorgligt, tungt och ett glädjefyllt år samtidigt. Men just nu är det mesta ganska bra och jag ser fram emot julledigheten i mellandagarna.

121222

Just det, denna länkning till Emily Dahl är viktig om du vill vara med och blogga i julkalendern 🙂

13 svar på ”Lucka nr 14; berätta om din stil för ett år sedan

  • Ja, lila har kommit att bli en väl använd färg. Vet inte riktigt varför – det har bara blivit så. Antar att jag har behov av lila 🙂
   Kram Christina

  • Haha, lite äldre var det ja 🙂 Ja, det är en av fördelarna med att vara lite äldre – att man funnit sin stil, vet vem man är och allt det där…
   Ha det fint kramar!
   Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *