Lucka nr 15; berätta om din favoritmaträtt

131215

Jag är lite av en gourmet, tycker att det är roligt att laga god mat och experimenterar gärna med inspiration av spännande recept och sådant som jag är sugen på. Jag är speciellt förtjust i pastarätter, äter gärna en god filé med vinsås. Men om jag måste välja en favoriträtt bland alla andra – då väljer jag en god och nyttig sallad  som gärna får lagas till av nyskördade grönsaker. Jag gillar helt enkelt gröna blad och tomater, paprika, majs, ärtor och annat gott… Andra maträtter brukar jag tröttna på i perioder, men en riktigt god grönsallad blir jag aldrig trött på.

Till efterrätt äter jag mer än gärna bär, blåbär och jordgubbar…

131215_1

Och här kommer länken till Emily Dahls julkalender.

2 svar på ”Lucka nr 15; berätta om din favoritmaträtt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *