Lucka nr 6; berätta om en person som inspirerar dig

Jag inspireras av människor som aldrig ger upp, av människor som kämpar för sina drömmar. Jag inspireras av eldsjälar, konstnärer, poeter, författare, bloggare, designers, hantverkare, musiker, lärare, forskare och professorer….och många fler

Jag inspireras av människor som skapar en trivsam miljö omkring sig, av människor som bryr sig om andra och sprider glädje omkring sig.

Jag inspireras av människor som trots svåra motgångar gör sitt bästa för att leva sina liv fullt ut och som inser att det inte är hur man har det, utan hur man tar det som räknas.

Jag inspireras av människor som gör sitt bästa för att påverka sina liv i den riktning de vill vandra. Jag inspireras av människor som tar sig tid att fika och bara vara… samtidigt som jag inspireras av de högpresterande som alltid har koll på allt de behöver ha koll på och lite till.

Jag inspireras av min familj och mina vänner. Jag inspireras av människor som älskar fullt ut och som bryr sig om sina närmaste, av människor som prioriterar sina närmaste och som finns där för varandra när stormarna blåser.

Jag inspireras av människor som är passionerade och som engagerar sig till 100 procent.

Jag inspireras av människor som ser det lilla i den stora vardagen, av vardagshjältar, av dem som ler åt mig när vi möts på gatan, av alla de som håller upp dörren eller gör något fint bara för att sprida glädje. Men framförallt så inspireras jag av människor som är ärliga och vågar stå upp för sina åsikter och idéer, – utan att vara otrevliga och utan att döma den som inte har samma åsikter. Helt enkelt, av människor som visar andra människor respekt och förståelse. Omtanke och kärlek.

Idag går lucköppningen i rekordfart, eftersom jag börjar med att öppna gårdagens lucka…senare idag öppnar jag lucka nr 7 och i den kommer jag att ”Berätta om en person som betytt mycket för mig”.

Och Ja, detta är fortfarande en lucköppning i Emily Dahls anda.

 

5 svar på ”Lucka nr 6; berätta om en person som inspirerar dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *