Lucka nr 7; berätta om en person som betytt mycket för dig

131207_1

Det finns en anledning till att just dessa fotografier pryder byrån i sovrummet. Fotografier av mig och mannen i mitt liv. Min man är utan tvekan den person som betytt mest i mitt liv. Vi träffades 1988 och sedan dess har det varit vi… Hujedamej vad mycket vi har gått igenom tillsammans. Ja, ni skulle bara veta…. våra liv skulle troligtvis fylla en hel roman med innehåll om vi nu fick för oss att sätta allt på pränt.

131102_99

Han är min riddare, min vapendragare och kärleken i mitt liv.  …och när allt kommer omkring så är det ju faktiskt vår kärlek som bidragit till att vi idag är föräldrar till de finaste personerna i hela världen. Våra barn förgyller varje dag i våra liv och det är för deras skull jag vill vara en god förebild och bidra till att göra världen till en bättre plats att leva i.

131207_2

Bilden ovan, på våra finaste ”kids” är från julhelgen förra året…

 

Imorgon öppnar jag ännu en lucka i Emily Dahls anda, lucka nr 8 handlar om att ”Berätta om ett klädesplagg som du minns från din barndom”.

 

Like sands through the hourglass… so are the Days of Our Lives….

 

 

Ett svar på ”Lucka nr 7; berätta om en person som betytt mycket för dig

  1. Jag träffade med min man – 88. Vi har visst en del likheter du och jag. Men vi skaffade barn sent och ni tidigt. Stora eller små så förgyller de våra liv….
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *