Nu kan julen börja…

 

131223_5

Äntligen kan julen börja. Jag varit och handlat, slagit in julklappar, rullat köttbullar, bakat lussekatter och kokt knäck. Av någon märklig anledning känns det inte som jul om jag inte bakat lussekatter. Nu har jag bakat lussekatter och julkänslan börjar infinna sig så smått. Jag har julstädat till Absolut White Christmas. Pysslat om maken som fortfaranade inte är kry…. Jag har tagit det lugnt och tänkt att det jag hinner med, det hinner jag med och det jag inte hinner med klarar vi oss utan och så får det bli…  Alla goda ting är tre, därför blev det tre sorters lussekatter, en traditionell sort med russin, en med mörk choklad och marsipan och en med vit choklad och marsipan…så gott. 131223_2

131223_1

 Och Tack för alla era fina kommentarer i tidigare inlägg. Gulligt att ni är så många som tänker på mig. Stor kram till er alla!

9 svar på ”Nu kan julen börja…

 1. Hej där mitt i Julaftonens tidiga morgon! Vilka underbara lussekatter du gjort och vet du, jag tycker så så mycket om den där krukan du har hyacinterna i. barndomskänslor får jag och tror bestämt jag måste hitta mig en sådan. Ville önska dig och de dina en underbar fridfull Jul innan jag lägger mig att sova några timmar. Tror den här blir en av de finaste *+*+***

  julkramar Lycke

  • Å. Lycke jag blir alltid så glad för dina ord, så rart att önska oss en fin julhelg.
   Krukan har varit min farmor och farfars, och jag gillar den så mycket.Speciellt nu i juletider eftersom den påminner mig om en pepparkaka 🙂 Nu ska jag titta in på din blogg:)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *