Alla hjärtans, dagen då hjärtan svämmar över av blomster…

140214_1

Lyssnar på ” It´s a beutiful day” och tänker att låttexten börjar så vackert ” The heart is a bloom”… Det är fredagmorgon och jag är hutlöst trött, ”preppar” mig själv med mängder av kaffe för att komma iform för en solig arbetsdag.

Blommorna köpte jag med mig hem igår. Till min hjärtevän, Mannen i mitt liv. Till honom som jag älskar sådär oändligt mycket. Ikväll ska vi fira alla hjärtansdag med att gå på musikal.

140214

Och denna blomsterbild är till er kära läsare som tittar in här varje dag. Det känns så fint att ni tittar in här dagligen. Jag ser hur många ni är när jag kollar in besöksstatistiken… Ni är så fina! Och jag önskar er alla en underbar alla hjärtans dag!

140214_2

Alla hjärtanskram med massor av blomster<3 Christina

8 svar på ”Alla hjärtans, dagen då hjärtan svämmar över av blomster…

 1. Vilka alldeles underbara blommor. och musikal..jag dånar..undrar just vad jag ska hitta på åt min kära. har inte ens bilen hemma och en liten glad som springer och klättrar. de där blommorna..ååh, tack! och massor med hjärtan till dig idag..

  kramar Lycke

  • JA, visst är de fina – blommorna. Och musicalen var så bra, jag är operaombud denna säsongen och har ibland den fina förmånen att få fribiljetter till genrep och nu fick jag en biljett till denna dagen. Sådan lycka!
   Kram Christina

  • Jepp, jag har Instagram – använder det mest till att lägga filter på mina mobilbilder så jag uppdaterar inte så flitigt. Men där heter jag Karlchristina – klart att vi ska följa varandra.
   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *