Ibland kan det vara bra att längta efter något…

140218_8

Några bilder från sovrummet.

140218

Njuter av lyxen att vara ledig. Njuter av att sova, fika, träffa familj och vänner… Och av vardagliga ting som att bädda sängen och puffa till kuddarna – bara för att det blir så fint.

140218_1

I åratal drömde jag om att inreda vårt sovrum i Laura Ashley stil, jag längtade, drömde och gjorde inspirationskollage – funderade över vilka detaljer som var viktigast för mig. Jag gillar den engelska romantiska inredningsstilen och nu när jag har tapeter, några textiler och prylar i den stil jag längtat efter – då är det så mycket trivsammare att bädda sängen och städa sovrummet.

140218_6

Den här fina sidenkudden med rosor och en fågel…

140218_5

Jag läste för en himla massa år sedan att orkidéer och paradisträd skapar god fengshui atmosfär och positiva energier i ett sovrum och sedan dess har jag alltid haft paradisträd och orkidéer i fönsterna. Båda växterna är ju så vackra!

140218_3

 

140218_7

Böcker är hemtrevligt!

140218_4

Och jag har fortfarande inte hängt upp någon målning ovanför sängen, men snart kommer där att hänga en stor tavla.

Ha det fint där ute i cyberspace och IRL kära bloggläsare! Kram

8 svar på ”Ibland kan det vara bra att längta efter något…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *