bästa söndagen på länge…

140323_6Idag har jag mestadels varit hemma, städat och dukat fint. Lagat den smarrigaste söndagsmiddagen på länge. Enkel, men precis vad vi var sugna på. Tacos. Dagen till ära! Ikväll har kidsen varit hemma. Och för första söndagen på ett bra tag hade båda två möjlighet att komma hem på samma gång 🙂

140323_5 kopiera

De senaste veckorna har någon saknats vid varje söndagsmiddag. Middagarna har fått konkurrens av kidsens aktiviteter: Allt från Englandsresor, helgjobb, konserter, schacktävlingar till en och annan envis förkylning. Men idag lyckades vi äntligen samla alla fyra. Jag piffade upp dukningen med söta små chokladkaniner och chokladägg.

140323 kopiera

Robin.

140323_7 kopiera

Emelie.

140323_2

Vi har alltid massor av grönsaker till våra tacos.

140323_3

Efterrätten var både nyttig och god. Frukt och bär – fritt fram att doppa i smält choklad.

140323_4

Chokladfondue. och pistageglass…

Som sagt, den finaste söndagen på länge, bara för att kidsen var här. De förgyller vår dag, vårt liv – bara genom att vara sig själva. Lycka!

 

 

 

 

 

 

8 svar på ”bästa söndagen på länge…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *