en bohemisk helg…

140322

Äntligen helg…. inledde fredagkvällen med ett glas rödvin, choklad och poesi….

Inledde lördagsmorgon med fotografering och uppdatering av galleriets hemsida – ett litet hedersuppdrag jag har som egentligen är roligt men när tiden är tunn blir det svårt att få plats med allt inom dygnets 24 timmar.

Hursomhelst. Nu slänger jag av mig den ambitiösa kappan och håller helg. Känner ett starkt behov av att trappa ner på tempot. Har en förmåga att alltid engagera mig till 150 procent och ibland blir det bara för mycket av en hel del.

Ikväll blir det premiär och det ser jag fram emot, fick ju ett smakprov på genrepet i torsdags. Och det var sannerligen en alldeles underbar föreställning. Ni vet en sådan som man bara njuter sig igenom från början till slut.

Önskar er alla en avkopplande och solig vårhelg!

 

8 svar på ”en bohemisk helg…

 1. Ja, en avkopplande helg är precis vad jag önskar mig. Är som du, engagerar mig till 150% och tillslut hinner det ikapp på ett onyttigt sätt. Jag måste varva ner. Ha nu en riktigt härlig helg.

  Sv. vår hylla var också mörkbrun förut. Gamla husägaren lämnade kvar den och jag har målat den svart. Kram.

 2. Känner igen det där med att engagera sig lite mer än vad som egentligen ryms tidsmässigt. fast det är ju så kul och jag vill ju så gärna! Inte lätt att prioritera. Önskar dig en härlig helg. kramar Liza

  • 🙂 Ja, det där med att prioritera är svårt när man vill mer än vad tiden rymmer. Samtidigt är det ju en förmån att ha möjlighet att faktiskt göra mycket av det där man vill.
   Kram

  • Det hade varit riktigt kul att träffa dig på operan 🙂
   Lycka till med garderobsrensningen.
   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *