Det finns inga omöjliga drömmar…

140303_1

Min riddare är i Cambridge och jag är här…

140303_2

Jag lyssnar på Ozzys,  I just want you…

140303_3

Jag tänker alltså finns jag…och det finns så mycket att fundera över… så mycket att göra – men å andra sidan är det precis så jag vill ha det…

Allt är möjligt…

15 svar på ”Det finns inga omöjliga drömmar…

 1. Du har så rätt Christina, allt är verkligen möjligt. Och visst är de en skön känsla att bära inom sig. Något som stärker. Som får oss att våga, hoppas och tro. Som får oss att leva fullt ut. Sluta aldrig dröm Christina.

  Ta hand om dig du fina och kloka!♥

  Kram Lotta

  • Våga, hoppas och tro är så Fina ord! Och vad vore livet utan drömmar? Jag är nog en sådan där som alltid kommer att drömma 🙂

   Tack fina Lotta!
   Kram Christina

 2. Hej fina!!! Tycker om att se dig och blommorna. Att äntligen titta in här igen..har vandrat andra stigar ett tag..känns bra ibland. Men ikväll öppnar jag lite fönster. Tror på den där våren. och jag har så ofta tänkt den där bevingade tanken jag med : Jag tänker alltså finns jag.., vem var det som sa så? Minns inte. Glad att läsa dina ord och håller med. Det är vägen som är det fina..

  kramar Lycke

  • Tack fina Lycke! Ja, visst är våren på gång…imorse sjöng en vårfågel när jag var på väg in till skolan och med ens blev hela dagen så glad och fin. Tack vare fågelsången 🙂

   Kram Christina

   • Hej igen <3
    Glömde svara på frågan om citatet. Réné Descartes, heter mannen som tänkte att han fanns därför att han tänkte 😉
    Ha det fint!

 3. Bra med både mycket att göra och att tänka på, att befinna sig mitt i livet som pågår helt enkelt. Jag ha börjat tycka om att ibland få vara ifrån varandra. Inte för länge, men tillräckligt länge för att kunna börja längta efter den andre. Att längta är ju egentligen något alldeles fantastiskt. Kramar Liza

  • Håller fullständigt med om att längtan är fint. Man blir ju så varm och glad när man äntligen träffas igen.

   Stor kram till dig Visa Liza!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *