framtiden (jag menar våren) är så ljus…. att jag måste använda solglasögon för att inte bli bländad ;)

140312

Med tanke på mina många fotografier med olika blomsterarrangemang… så är det väl ganska uppenbart för de flesta att jag gillar blommor? Men å andra sidan, vem gillar inte blommor? Blommor är så lätta att tycka om, lite så som i citatet….” av blommor och blader blir man glader”.

Den senaste tiden har jag visat bilder där jag lockar fram estetiken genom att plantera blommor på alla möjliga och omöjliga ställen….från blommor i handväskan till blommor i kaffekoppen …. och allt som oftast har jag en blomma eller två i håret därför att jag tänker att blommor i håret är en symbol för att idéerna blomstrar.

Hursomhelst så kan jag förhålla mig ”normalt” till blommor när jag känner för det – bara så ni vet 😉 Och bara så ni vet så har jag inte bara blommor i håret utan även på fullt normala platser. Krukorna, utanför ytterdörren är en sådan plats. Där planterade jag både penséer och minipåskliljor för en vecka sedan och jag blir så glad varje gång jag ser dessa vackra blomster.

Jag njuter av att våren nalkas.  Solen stiger upp allt tidigare för varje morgon och det känns riktigt skönt att dra på sig solglasögonen för att slippa bli bländad….

 

6 svar på ”framtiden (jag menar våren) är så ljus…. att jag måste använda solglasögon för att inte bli bländad ;)

  1. Älskar älskar verkligen vårens allra första blommor-. Borde byta ut min höstiga ljung i krukorna på trappan och i stället plantera penséer och annat fint vårligt. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *