Värdefulla stunder…

140227_2

Värdefulla stunder kan vara sådana ting som små prat- och fikastunder med någon man tycker riktigt mycket om. I torsdags slutade jag tidigt och glädjande nog var även min dotter ledig. Vi bestämde oss för att stråla samman i Lund för att luncha och fika på vårt favoritcafé där världens godaste bakelser serveras. Det är ett sådant där mysigt café – där man kan sitta i flera timmar, gotta sig och ha det bra. Och vi hade det riktigt bra, Uppdaterade varann om vad som hänt sen sist….vilket var en hel del trots att det inte var mer än en vecka sedan vi sågs. Vi förlängde dessutom våra liv med flera år med tanke på att vi hade en hel del skojiga saker för oss som fick oss att skratta så att jag fick ont i magen av allt skrattande… 😉

140228

Efter fikan tog vi en sväng in på bokrean, sedan studerade vi  ”Lundaarkitekturen” och tände ljus i Domkyrkan.

140228_1

Tänk vad en prat- och fikastund men någon man tycker om kan förgyllda och få hela dagen att skina<3

 

 

 

6 svar på ”Värdefulla stunder…

  1. Låter väldigt mysigt! Har aldrig funderat så mycket på hur det är att ha en så stor dotter, men jag hoppas att jag och min dotter också kommer att ha det så när hon blir stor.

    Trevlig helg!

    • Den ålder ens egna barn är i är alltid den bästa åldern 🙂 När barnen var små var det så mysigt, men nu när de är vuxna är det precis lika fint – men visst känns det lite märkligt. Barnen blir äldre och jag är fortfarande inte mer än 25 😉
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *