Konsten att återhämta sig och glädjas åt kanelsnäckefika tillsammans med de man tycker om.

140410

Jag var så trött när jag kom hem att jag praktiskt taget släpade in min tunga väska genom dörren…. satte mig på kökssoffan, bläddrade förstrött i senaste numret av Konstvärlden och knaprade i mig en matbit….

Sen kom vår dotter och hennes pojkvän på besök. Med goda kanelsnäckor.  Vi drack kaffe, åt kanelsnäckor  och pratade om allt möjligt från Harry Potter och studier på LTH till takläggning, politik, katter och påskharar. Och plötsligt började kvällen blomstra, jag blev både pigg och glad av deras fina sällskap. Och nu är jag pigg som en lärka och tänker att jag är lyckligt lottad, att jag har det himla bra som har alla dessa fina personligheter i mitt liv.

140409_3

12 svar på ”Konsten att återhämta sig och glädjas åt kanelsnäckefika tillsammans med de man tycker om.

 1. Det är så underbart att sitta en lördasmorgon och njuta av dina fantastiska blogginlägg på balkongen med en rykande kopp kaffe i solskenet som enda sällskap.
  Tack så mycket!

  • Å, vad fint sagt/skrivet av dig. Fint att du gillar min blogg och att läsningen inspirerar din morgon. Det värmer att höra.

   Önskar dig en fortsatt fin söndag!
   Christina

 2. Tänk vilken skillnad lite trevligt sällskap kan göra! Jag har ägnat dagen åt att vara på föreläsning och var allt annat än pigg när jag kom hem om eftermiddagen. En stund tillsammans med mina små pratkvarnar gjorde dock att jag snart var pigg igen. Kramar Liza

  • Ja, visst är det härligt samvaron med människor kan förgylla dagarna.
   Ha det fint! och trevlig söndag.
   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *