Konsten att vårkvittra….

140412 Vaknade till det ett bedårande fågelkvitter. Högt uppe i ett träd  satt denna lilla fågel och sjöng…. träden börjar knoppas, påskliljorna står i blom. Det är vår!

140412_2

140412_9

Helgen har gått så snabbt. Jag har vårstädat och klätt mig för teatern.

Igår såg vi en fullständigt oväntad tolkning av Shakespeares, En midsommarnattsdröm, på Hipp. Jag blev fullständigt betagen, jag älskade föreställningen – trots att den var vansinnigt spektakulär och på gränsen till för mycket….men mer om detta i ett separat inlägg.

Klockan är 06.22 på morgonen, det är söndag och utanför sovrumsfönstret har en hel orkester av fåglar börjat repa. – Sången förgyller mitt uppvaknande och jag tror minsann att det här kommer att bli en bra dag.

Önskar er alla en fin dag!

6 svar på ”Konsten att vårkvittra….

 1. Åh dina teaterupplevelser..jag lyssnar så gärna!!! och vilka underbara bilder! här fortfarande inte så grönt, men fågelsång och drömmar är det fullt av. Många kramar till dig..

  ~Lycke

  • Grönskan är på väg norrut, Snart. Teaterinlägget kommer så snart jag tagit bilder av program och sånt…

   Kramar till dig Lycke
   <3 Christina

  • Tackar, vad glad jag blir – jag gillar ju att fotografera och experimentera med redigering. Vill gärna sprida glädje med mina bilder.
   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *