Konsten att göra en vardagskväll unik

140424

En helt vanlig vardag kan vara unik på många sätt. Jag tycker om vardagar och vardagskvällar. Jag tycker om att Se möjligheterna. Se hur kontrasterna kan dramatisera en helt vanlig vardagskväll tills den blir precis så unik som jag vill att den ska vara. Och nog blir vardagen unik när man har biljetter till genrepet av Rosenkavaljeren på Malmö Opera.  När man kan komma hem och leta fram något fint ur garderoben för att bege sig till operahuset med den fina konsten och arkitekturen där man blir lika storslaget välkomnad av Thalia vid varje besök.

Igårkväll var det en sådan dag. Min make och jag var på operan och såg genrepet av Rosenkavaljeren. Och nog skapades det dramatik där på scenen när stämningen trappades upp för varje akt. Första akten var bra, andra akten var ännu bättre och tredje akten var den bästa.  Föreställningen var spännande och bjöd så många olika ljudupplevelser, några av dem var lite annorlunda och svårplacerade – tror att man använde något instrument som inte ”brukar” användas… Sången var speciell, och

Färgerna bjöd på oväntade överraskningar. Färgstarka färger mixade med pasteller och stora ljusklot. Tapeter med stora cirklar och himla rolig koreografi i en rokokoinspirerad miljö. I love it!

Men nu är det en ny dag, jag ska svepa i mig mitt kaffe, packa väskan och bege mig till skolan. Till ännu en unik plats, en miljö för undervisning, utbildning, kunskap, gemenskap och framför allt utveckling för framtiden!

 

4 svar på ”Konsten att göra en vardagskväll unik

    • Ja, bara en sådan sak som att ha en vardag är fint!
      Hoppas att du också haft en skön helg! Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *