en explosion av vårens alla färger

140427_kop

Erosioner av vinter, explosioner av Vår

Marken faller isär, Träden spricker – Naturen brister

och hela våren exploderar i en grönskande färgpotpurri –  en färgkavalkad som får oss att häpna. Allt sker fortare än ljusets hastighet, så fort att jag får ont i ögonen av all grönska… så snabbt att jag tvivlar på estetiken, i gräsgröna nyanser.

Explosiva ämnen av vårtrötthet sprider sig som en löpeld…. till D.A.Ds ”Sleeping my day away”…

Våren är min tid – men just nu är det inte min tid… Jag bländas av solen, drar på mig mina solglasögon och tänker trots allt ….. The Future´s So Bright, I Gotta Wear Shades (blink) och då känns det lite bättre.

140427140427_2140427_1

 

10 svar på ”en explosion av vårens alla färger

    • Hej Sara! Tack, fint att du gillar mina texter och att du ser innehållet. Drömmen är att en dag ge ut en lyriksamling…hoppas att den dagen blir snart. När det gäller tröttheten så beror den på att jag jobbar alldeles för mycket, så här i slutet av terminen är det galet mycket som ska bli klart, falla på plats och hinnas med….omäktigt mycket.
      Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *