Hungerspel och härmskrikor…

140512_1

När jag har läst ut en riktigt bra bok, kommer jag på mig själv med att sakna storyn, huvudkaraktärerna och miljöerna. För en tid sedan läste jag ut Hungerspelen och nu undrar jag hur det går för Katniss och Peeta…Vad händer med Panem och vilka sånger kommer härmskrikorna att sjunga? Kommer Katniss någonsin att klä sig i fler spektakulära klänningar som fattar eld när hon snurrar runt och kommer hon och Peeta någonsin att vakna utan mardrömmar…

140512

950 sidor av spänning. 950 sidor med hungerspel på liv och död…

140512_2

Är man ute efter gastkramande spänning så är Hungerspelen ett alternativ. Boken är ”scary” men riktigt bra och det skulle vara så intressant att göra en analys av innehållet.

Boken är en trilogi och består av de tre delarna Hungerspelen, Fatta eld och Revolt. Nu längtar jag efter filmatiseringen av del tre. Det ska bli så intressant att se hur man väljer att iscensätta del 3, delen där Revolten utspelas.

 

 

Ett svar på ”Hungerspel och härmskrikor…

  1. 950 sidor – det är mycket det! Och jag förstår att du saknar handlingen och personerna efter så många sidor! Visst vill man veta hur det går sedan.
    Ja, en riktigt god bok vill jag ska vara länge, det kan vara svårt att skiljas.
    Tack för tipset!
    Kram, Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *