Sommarparadis på Öland

140728

De senaste dagarna/veckan har jag njutit en familjesemester i den här gamla ”släktstugan” på Öland, tillsammans med min make, son, dotter och pojkvän och min pappa. Vädret har varit exemplariskt, solen har strålat och det spegelblanka havet var varmt och behagligt att bada i.

Stugan är egentligen svärfars, men för tillfället är det min make och hans tre systrar som ”tar hand om” stugan eftersom svärfar är gammal och sjuk.

Det finns många fotografier och mycket att berätta… Det har varit en fantastiskt mysig familjevecka med många upplevelser. Bilder kommer i ett senare inlägg. Nu ska jag packa upp, tvätta och snart packa en ny väska….Semester – I love it!

6 svar på ”Sommarparadis på Öland

 1. Har inte varit till Öland, men förstår det måste vara ett paradis där.
  Ser fram i mot bilder.
  Kramkram från mig.

  Psss……vilken jättefin grind!

  • Egentligen så har vi så mycket vacker natur här i Sverige att paradiset kan vara lite varstans 😉

   Ja, visst är det en tjusig grind…
   Må väl Tant Glad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *