en kort sommardans i trädgården…

140810

Min sista sommarsemesterdag. Maken och jag svidade om till finstass för att gå på ett fantastiskt fint barndop… Jag känner redan att min nya Laura Ashleyklänning kommer att bli säsongens favorit.

Och nu är det måndagmorgon. Jag drömmer om mer semester…

men måste alldeles strax stiga upp och packa väskan, samla ihop min grejer och framförallt mig själv….hur nu det ska gå till. Det känns litegrann som om jag är utspridd lite här och var i huset och jag tror bestämt att det är bäst att hela jag är samlad för att ta tag i denna första arbetsdag… Tror att jag börjar med lite musik, letar upp några kläder och mängder av kaffe…  vet aldrig riktigt i förväg vilken låt det blir men just nu lutar det åt Whitesnake och ”Here I go again…”

På återseende…

3 svar på ”en kort sommardans i trädgården…

  1. Härliga DU! och en hääääärlig sommardans som piggar upp.
    En jättefin klänning har du åxo.
    Ha en JÄTTEFIN ny vecka och måndag nu.

    Varma måndagskramar från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *