Kräftkalas…

140831_5

En liten bild från gårdagen.

Kräftkalaset blev precis sådär fint och mysigt som det skulle bli… vi hade partyhattarna på, lyssnade på kräftsånger och en massa annan glad musik, åt god mat och hade en himla fin kväll. Ja, ni ser ju hur alla skrattar på bilden… och här är det åt min passion för att fotografera som alla har roligt. Jag riggade nämligen upp kameran på stativet och fotade med fjärrutlösare så att alla skulle kunna vara med på bild.. Och sen så skrattade vi förstås bara för att det är så fint när vi alla lyckas samlas kring samma bord på en och samma gång. Jag känner mig så lyckligt lottad som har dessa fina personer i mitt liv…I bild fr v. syns Robin, Emelie, Johannes, jag och Anders.

Idag kollar jag in fotografierna, fotoredigerar och experimenter. Tycker att det är så himla roligt att kombinera och skapa nya bilder, då blir det som att ytterligare ett betydelsebärande lager tillfogas bilden. Och den här bilden… blev så ”kräftkalasig”

Önskar er alla en finfin fortsatt söndag!

10 svar på ”Kräftkalas…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *